​Telefon: 97 12 59 40     |      E-mail: br@em-vvs.dk

  MEDLEM AF TEKNIQ​

  Mere end 50 års erfaring

  Konkurrencedygtige priser

Køkkenet

​Du bruger rigtig meget tid i dit køkken hver dag, her bliver der hygget med familien, børnene sidder og laver lektier eller leger, det er også her mange underholder deres gæster og skal du have et nyt køkken, vil det også være naturligt at du stiller høje krav til kvalitet, funktion og design.

Tænk på din og familiens sundhed når du skal vælge et nyt køkkenarmatur. vælg et armatur der er VA-mærket eller dråbe-mærket. Mærkerne betyder at armaturet er godkendt til drikkevand og at produktet lever op til de danske sundhedsmæssige krav, uden tungmetaller eller andre sundhedsskadelige stoffer.

Med en Quooker har du altid kogende vand ved hånden. Du skal ikke vente på at elkedlen varmer op. Quooker benyttes i flere og flere køkkener. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. Der findes mange forskellige udgaver af Quooker, vi hjælper dig gerne med at finde den type, der dækker dit behov.

Larmer din emhætte eller kan den ikke helt fjerne stegeosen, lad os kigge forbi og vejlede dig, så det bliver rart og lugtfri at være i køkkenet igen.

Er din køkken vask for lille?

Det er ikke sikkert at du tænker over det, for du er vant til den, men kunne det ikke være lækkert med en køkkenvask, hvor der er plads til den store stegepande, pladerne fra ovnen eller den store suppegryde?

Der findes mange forskellige muligheder, så du kan få dækket dine behov.

Læs mere i undermenuerne om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud.

Sammen kan vi skabe dit køkken.

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 4,7/ 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på​ Google

​​

Erik Mølgaard VVS A/S​

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning​

CVR: 10062985

Kontakt os

​Telefon: 97 12 59 40

E-mail: br@em-vvs.dk