​Telefon: 97 12 59 40     |      E-mail: br@em-vvs.dk

  MEDLEM AF TEKNIQ​

  Mere end 50 års erfaring

  Konkurrencedygtige priser

​Ejendomsservice - Vi passer ejendommen

​​Når VVS-arbejdet i ejendommen skal passes, kan det være en stor fordel at have en fagmand tilknyttet, som kan tage sig af det praktiske, og som rykker hurtigt ud, når I har behov for det.

Vi udfører ejendomsservice med alle vedligeholdelses opgaver. Vi leverer altid løsninger til vores kunders tilfredshed. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke opgaver vi kan udføre for dig, til konkurrence dygtige priser i Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland.

Stor erfaring med ejendomsservice

Hos os har vi stor erfaring med ejendomsservice for bolig- og ejendomsselskaber, hvor vi håndterer alle opgaver inden for VVS, ventilation, tømrer og murer. Om det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, eller det er en stor gruppe badeværelser, der skal moderniseres, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele. 

Ofte er man slet ikke klar over, hvor meget der rent faktisk kan lade sig gøre. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med ejendomsservice.

​Kontakt os for et godt tilbud

​Hos os er det en selvfølge at lægge vægt på kvalitet, når man driver en VVS-virksomhed og tilbyder ejendomsservice. Derudover er gode priser, loyalitet, tillid, pæn opførsel og oprydning nøgleord hos os, og det tror vi også, er en af grundende til, at vores kunder ofte vælger os igen. ​

Skriv til os eller kontakt os på telefon 97 12 59 40, hvor vi altid står til rådighed for både nye og eksisterende kunder.​

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

​​

Erik Mølgaard VVS A/S​

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning​

CVR: 10062985

Kontakt os

​Telefon: 97 12 59 40

E-mail: br@em-vvs.dk