​Telefon: 97 12 59 40     |      E-mail: br@em-vvs.dk

  MEDLEM AF TEKNIQ​

  Mere end 50 års erfaring

  Konkurrencedygtige priser

Nyt badeværelse og renovering af badeværelse tilbydes

Går du og drømmer om et nyt badeværelse, men bliver overvældet af alle de valg der skal træffes, håndværkere der skal koordineres og hvad kan egentlig lade sig gøre? 

Med en renovering af badeværelse fra os får du råd og vejledning og vi hjælper med hele din opgave fra start til slut i Herning, Silkeborg, Holstebro og resten af Midtjylland.

Vi har mange års erfaring med badeværelse renovering og alle vores dygtige VVS-installatør er fagguddannede. Vi har altid fokus på kvalitet med et øje for detaljen.

Renovering af badeværelse kan gøres selv

Har du lyst og mod til selv at tage fat, kan vi levere og montere saniteten. Vi kan vi guide dig igennem arbejdsgangen og står altid til rådighed med tips og gode råd til badeværelsesrenovering.

Ved en totalentreprise vælger du indretningen og produkterne. Vi sørger for resten, som kan være bestilling af materialer og koordinering af alle håndværkere for at få en hurtigere arbejdsgang, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Kontakt os allerede i dag og få et gratis tilbud på et nyt badeværelse

Vores erfaring gør, at vi kan stå for alt koordinering, præsenterer dig for de bedste løsninger og indretningsforslag, til den rette pris. Du kan finde inspiration fra nogle af vores anbefalelsesværdige leverandører her på hjemmesiden. Vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

For et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse eller renovering af det nuværende badeværelse kan du kontakte os i dag på telefon 97 12 59 40 eller send os en e-mail på br@em-vvs.dk og vi vender hurtigt tilbage.​​

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 4,7/ 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på​ Google

​​

Erik Mølgaard VVS A/S​

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning​

CVR: 10062985

Kontakt os

​Telefon: 97 12 59 40

E-mail: br@em-vvs.dk