​Telefon: 97 12 59 40     |      E-mail: br@em-vvs.dk

  MEDLEM AF TEKNIQ​

  Mere end 50 års erfaring

  Konkurrencedygtige priser

​Montering af varmepumpe hos private og erhverv

Leder du efter et VVS-firma, som tilbyder montering af varmepumpe? Hos Erik Mølgaard VVS A/S​ tilbyder vi både montering og service på varmepumpe for private og erhverv. 

Vi har over 50 års erfaring med VVS og har stor ekspertise med varmepumper. Vi holder til i Herning, men har også kunder i blandt andet Silkeborg og Holstebro samt andre steder i Midtjylland.

Tilbyder alt fra luft til vand- til jordvarmepumper

​Vi monterer og servicerer alle typer varmepumper, hvilket vil sige luft til vand-varmepumper, luft til luft-varmepumper og jordvarmepumper.

Luft til vand-varmepumpen er populær, fordi den er billig i drift. Den kan erstatte gas- og oliefyr og dermed opvarme både brugsvand og radiatorvand. Det sker ved at omdanne energien fra den udvendige luft til varme.​

Jordvarme er billigst drift, men her skal haven være tilstrækkelig stor, og dertil kommer, at der skal graves jordvarmeledninger ned i haven.

Luft til luft er den mest enkle metode, men den opvarmer ikke vand. Dermed er der ikke behov for blandt andet vandbårne radiatorer, og dermed er det en oplagt løsning til mindre boliger, sommerhuse og tilbygninger.

Hvad koster en varmepumpe?

​Vores priser for installation af varmepumpe afhænger dels af typen og dels af modellen. Luft til luft-varmepumper er de billigste og mest enkle at installere, mens jordvarmepumper er de billigste i drift, men de kræver mere arbejde at installere. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder.

Få et tilbud på montering af varmepumpe

​Kontakt os gerne for at få mere at vide om de forskellige varmeløsninger. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af varmepumpe. 

Du kan ringe til os på telefon 97 12 59 40 eller skrive til os på e-mail br@em-vvs.dk.​

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 4,7/ 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på​ Google

​​

Erik Mølgaard VVS A/S​

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning​

CVR: 10062985

Kontakt os

​Telefon: 97 12 59 40

E-mail: br@em-vvs.dk