​Telefon: 97 12 59 40      |      E-mail: br@em-vvs.dk

VVS-installatør med 50 års erfaring

VVS-installationer kan være omfattende, og bør ikke udføres af andre end en autoriserede vvs-installatør. Erik Mølgaard VVS har eksisteret i 50 år i år. Hos os betyder de mange års erfaring og viden som autoriseret VVS & Blikkenslager virksomhed, at vi kan sikrer dig et veludført stykke arbejde.

Som VVS-installatør følger vi med tiden og sørger hele tiden for at være opdateret og videreuddanne os, så vi kan håndtere alle opgavetyper, inden for vand og varme, energioptimering, blik, ventilation, gasinstallationer samt ejendomsservice.

God service & høj kvalitet inden for VVS

​Med fokus på dit behov og energioptimering til gavn for din økonomi, laver vi en løsning efter grundig dialog med dig. Vores VVS-installatør kommer hjem til dig og sammen gennemgår det arbejde du ønsker udført. På den måde kan vi rådgive dig bedst muligt, for at sikre dig en løsning, du vil have glæde af i mange år.

Vi har en bred vifte af kunder både private personer, erhvervskunder, boligselskaber samt den offentlige sektor. Dette betyder at, hvad enten du henvender dig som privat eller i forbindelse med erhverv, står vi som din VVS-installatør klar.

Kontakt din VVS-installatør

Vores VVS-installatør står altid klar med råd og vejledning og giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 12 59 40 eller send en mail til os.​​​ Vi vil bestræbe os på, at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Erik Mølgaard VVS A/S

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning

Telefon: 97 12 59 40

E-mail: br@em-vvs.dk

​Fax: 9722 4106